「The atmosphere that enveloped the entire hotel was the best. The appearance of the building, the interior of the room, and the green and quiet environment that cannot be thought of as the middle of the city are absolutely unique.
When you step outside, you will find the true Parisian cityscape, and you can experience living there.
The staff's customer service is very elegant and makes you feel elegant. On the other hand, the check-in staff welcomed us in a very friendly manner, so we felt like...
「The entire staff of Hotel Reisner was friendly, professional, and went out of their way to help us. Selim,at the front desk, and Mona, who cleaned our room, were extraordinary. During his break, Selim directed us to the nearest metro station, and Mona showed us how to adjust our air-conditioning and then checked back with us 15 minutes later to ensure we were comfortable. A very pleasant stay indeed!」
「An eclectic, fun, stylish hotel. Great service, very comfortable. Stayed in an attic room with a wonderful view over the Paris rooftops. They even have a secret indoor pool and sauna to unwind after a day of walking. Their rum bar is world-renowned, with attentive, well-informed service from Donovan and his team. I'll be back!」
「TGVの駅から本当に近くで、歩いて数分で到着しました。宿泊当日は朝早くにホテルに着いて荷物を預けてチェックイン時間までパリ観光に行きましたが、チェックイン時は多少込み合って少し時間がかかりました。部屋は狭いですが最低限のスペースは確保されており、ベット、洗面所、バスルームは清潔でした。ホテル近くに現地の方がひっきりなしに訪れるMon Père était boulangerというパン屋があり、そこで朝食を食べましたが、パンは絶品だった。また、歩いて数分の場所にカリフールがあるので、お土産はカリフールで済ませました。このホテル一つ戸惑ったのが、入口をどうやって開ければいいのかいまいちわかりませんでした。」
「The elevator broke on the day we stayed, so it was difficult to get to our room. However, the staff were very kind. Breakfast was also very delicious. It's a very convenient location for sightseeing, and there are many souvenir shops, so I recommend it.」
"TGVの駅から本当に近くで、歩いて数分で到着しました。宿泊当日は朝早くにホテルに着いて荷物を預けてチェックイン時間までパリ観光に行きましたが、チェックイン時は多少込み合って少し時間がかかりました。部屋は狭いですが最低限のスペースは確保されており、ベット、洗面所、バスルームは清潔でした。ホテル近くに現地の方がひっきりなしに訪れるMon Père était boulangerというパン屋があり、そこで朝食を食べましたが、パンは絶品だった。また、歩いて数分の場所にカリフールがあるので、お土産はカリフールで済ませました。このホテル一つ戸惑ったのが、入口をどうやって開ければいいのかいまいちわかりませんでした。"